8.ročník pred nami

11.06.2014 23:25

No, ani sme sa nenazdali a You You otvára brány 8.ročníka. Počet manažérov stúpol z 18 na 30(14 seniorka,16 juniorka), čo je dobrá vizitka pre náš turnaj. Do seniorky pribudli také mená ako syn tatka učiteľa pravopisu bifa Mulahey, zelený Fízel, víťaz U21 acapone, temný Globox, východiar Imp, veľký slovanista Yogi či garena. Do juniorky nám zavítali esá typu teplého ako mavic, hráčmi NHLPA nenávidený Gary Bettman, najväčší kšeftár zobor, bývalí prvoligisti Matejko a Uragan či milovníci žien zubo, jabud a ajsnajt.

K novinkám turnaja bude patriť rubrika mavic a jeho U21 :-), kde náležite  vtipne a objektívne skomentujeme každý jeden zápas(dúfajme, že autor nepoužije fabulácie). Ďalej bude prebiehať report po každom dvojkole (vždy 2 senior a 2 U21) a možno pridáme aj nejaké rozhovory :-).

 

Hrať sa bude o sponzorský balíček a iné lukratívne kúsky (šamrholky, kakaové rezy, pre milovníkov slaných jedál pagáčiky)

Ceny( platia pre oba turnaje rovnako) :

1.miesto - 6 mesačný SB

2.miesto - 3 mesačný SB

3.miesto - 1 mesačný SB

A špeciálna cena pre posledného v skupine rande s Rytmusom + 1 mesačný SB + stretnutie s Ficom(vybaví Mulahey sú susedia)

Samozrejme delikatesy hore uvedené budú k cenám priradené, ale vyzdvihnúť si ich bude možné iba v najkrajšom, najúžastnejšom meste na Slovensku v Trnave !

 

Takže zdar a nech sa vám darí :-)

 

Tím You You